Üyelerimiz :)

22 Nisan 2013 Pazartesi

hangi renk oje ne anlatıyor :)

Giyiminizi tamamlayan aksesuar ve makyajdaki en özel detaylar belki de tırnaklarımız. 
Rengarenk tırnaklar ne anlatıyor hiç düşündünüz mü? 
Peki hangi renk daha cazibeli, hangi renk daha optimist biliyor musunuz? 
İşte size yanıtı!



Kırmızı oje
Kırmızı tutkunun, ateşin rengi olmuştur hep. Ayartıcı diye tabir edilen renklerin başını çeken kırmızı renklerin de en duygulusu. Herkesin dolabınde kırmızının tonları yer alır. Özel gecelerin, günlük kombinlerin baş rolünde hep kırmızı yok mudur zaten? Anlayacağınız kırmızı oje sevenler cazibeyi seven kadınlar.


Mavi oje
Mavi ve mavinin tonları korkusuzluğu simgeler. Bu sezon, mavinin elektirikli tonlarını, klasik tonlarını ve capcanlı tonlarını görüyoruz. Mavi ojeyi tırnaklarında tercih edenler genelde tek olmak isteyen özgür tipler. Daha özgün olduklarını ojeleriyle yansıtırmak isteyenlerden.



Bordo oje
Sonbahar sezonunun başından beri bordonun hakimiyetini vitrinlerde görüyoruz. 

Klasikleşmiş bordo ojelerle de hemen herkesin tırnaklarında. 
Gücü simgeleyen bu renk, kırmızının en koyu ve elegan hali.


Parıltılı oje
Simler, değişik şekillerdeki parıltılar tırnaklarınıza capcanlı bir hava verir. Dinamik kadınların tercihi olan parıltılar heyecan isteyenlerin vazgeçilmezi.



Siyah oje
Laubali, gelenekselleşmişin dışında koyu efektler veren bazen ruh halini yansıtan ve her kombinle uyum sağlayan bir renktir siyah. Gücü ve istikrarı simgeleyen bu rengin modası hiç bir zaman geçmez.



Altın rengi oje
Heyecan veren altın rengi, özellikle davetlerde çoğu kadının parıldamasını sağlayan bir seçenek. Bu renk aynı zamanda rekabeti simgeler, zaten tırnaklarında altın rengi hakim olan bir kadın her zaman birinci.



Nötr renkler
Tırnakları çıplakmış gibi gösteren nötr renkler tırnakları narin ve asil gösteren renkler. Pastel tonlar güvenilir olarak da anılır.

Turuncu oje
Capcanlı, dinamik ve enerji dolu renk; turuncu. Turuncu ve tonları tasasız bir yaşam tarzı olanların tercihi. Onlar üstlerine hep bir renk katmak isterler. Yoksa siz de mi onlardansınız?



Pembe oje
Belli belirsiz pembeler tırnaklara kibarlık katar. Bu renk, vintage tarz sevenlerin sürekli olarak kullandığı bir renk. Bizim de tercihimiz bu Leydi pembesinden yana!



Sarı oje
Sarı genel olarak güneşi ve kumu temsil eder. Kendinizi sahilde hissettiren kanarya sarısını tırnaklarda görürseniz o kişi çok mutlu demek. Optimist insanların tercihi sarıdan yana.



Mor oje
Mor tırnakların sebebi yaratıcılık. Mor kimi zaman ağır, kimi zaman dinamik bir renk. Mavinin sakinliğini, kırmızınınsa dinamikliğini alan mor sade ve enerjik insanlara iyi gider.


KAYNAK: acunn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder